Затверджено Комунікаційну стратегію Конституційного Суду України на 2019–2021 роки

Версія для друку

Затверджено Комунікаційну стратегію

Конституційного Суду України на 2019–2021 роки

 

05.07.2019

Задля формування конструктивного, ефективного та змістовного діалогу Конституційного Суду України з громадянським суспільством і засобами масової інформації, зміцнення авторитету Конституційного Суду України як незалежного та відкритого до співпраці органу конституційної юрисдикції України було затверджено Комунікаційну стратегію Конституційного Суду України на 2019–2021 роки.

У документі наведено стратегічні пріоритети, які визначатимуть вектори комунікаційної діяльності Суду протягом 2019–2021 років, а також очікувані результати від реалізації Стратегії.

«Метою Комунікаційної стратегії Суду є налагодження системних та скоординованих комунікацій за стратегічними напрямами роботи Суду, що сприятиме його подальшій інституційній розбудові, підвищенню рівня довіри громадськості до Суду, поінформованості громадськості про його діяльність, ухвалені Судом акти та їх виконання, а також забезпеченню умов для безперешкодного доступу до інформації про роботу Суду», – зазначається у документі.

 

З повним текстом Комунікаційної стратегії Конституційного Суду України на 2019–2021 роки можна ознайомитися за посиланням: http://ccu.gov.ua/sites/default/files/komunik_strat.PDF.

 

Інформує відділ комунікацій Конституційного Суду України та правового моніторингу

Сайт розроблено за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні
© 2024 Конституційний Суд України