Відбулася зустріч представників Конституційного Суду України з експертами Проєкту ЄС "Право-Justice"

Версія для друку

 

2 вересня 2024 року

У межах підготування до двосторонньої зустрічі України та Європейської Комісії у рамках здійснення офіційного скринінгу відповідності законодавства України праву Європейського Союзу за переговорним розділом 23 „Верховенство права та основоположні права“ у Конституційному Суді України, сьогодні, 2 вересня, відбулася робоча зустріч суддів КСУ Віктора Городовенка, Галини Юровської, Олега Первомайського із керівником компоненту „Судова реформа“ Проєкту ЄС „Право-Justice“ Володимиром Чабаном та міжнародною експерткою Проєкту ЄС „Право-Justice“ Майєю Цвітан Грубішин (Хорватія).

Під час зустрічі було розглянуто низку важливих питань у сфері конституційного судочинства, які будуть предметом обговорення під час двосторонньої зустрічі,  що її заплановано провести у вересні 2024 року в м. Брюссель (Королівство Бельгія).

У заході також взяли участь представники Секретаріату Конституційного Суду України, які в межах своїх повноважень забезпечують підготування матеріалів, які будуть представлені доповідачами від Конституційного Суду для експертів Європейської Комісії.

 

    

 

Інформує відділ комунікацій та правового моніторингу

 

 

Сайт розроблено за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні
© 2024 Конституційний Суд України