Проведено навчання для працівників Секретаріату Суду

Версія для друку

Проведено навчання для працівників Секретаріату Суду

02.10.2020

У Конституційному Суді України відбулися навчання з метою підвищення рівня професійної кваліфікації працівників Секретаріату Суду.

Під час відкриття заходу, який відбувся 1-2 жовтня, керівник Секретаріату Конституційного Суду України Віктор Бесчастний наголосив на важливості постійного професійного зростання працівників Секретаріату Суду, а також висловив вдячність Українській школі урядування, за сприяння якої проведено навчання.

Упродовж дводенного тренінгу державні службовці Конституційного Суду України розглянули питання морально-психологічного клімату в колективі, позитивної комунікації, особистісної ефективності працівників, основ емоційного інтелекту. Крім того, було проведено практичні заняття, які сприяли закріпленню отриманих знань.

Тренерами виступили: практичний психолог, тренер Освітнього Хабу міста Києва, член громадської організації «Української асоціації психосинтезу та психотерапії» Злата Біневич та майстер з управління, експерт з лідерства та розвитку навичок особистої ефективності Вікторія Дівонька.

 

Інформує відділ комунікацій КСУ та правового моніторингу

 

Сайт розроблено за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні
© 2024 Конституційний Суд України