У Конституційному Суді України відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України

Версія для друку

У Конституційному Суді України відбулася церемонія

урочистого підняття Державного Прапора України

 

23 серпня 2019 року на площі біля будівлі Конституційного Суду України відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України з нагоди Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України.

 День Державного Прапора є одним із найвизначніших свят нашої держави і нерозривно поєднаний з Днем Незалежності України, який щороку святкується 24 серпня. Саме цього дня, 1991 року, стали реальністю мрії багатьох поколінь українців про незалежність, можливість бути господарем на своїй прекрасній та щедрій землі. Прийняття Акта проголошення незалежності України законодавчо закріпило вікові демократичні прагнення Українського народу до національного відродження й духовної свободи.

День Незалежності України – це свято пам’яті про покоління наших предків, які творили націю і боролися за державність та незалежність рідної України. Сьогодні ми також згадуємо тих, чиї непохитна віра, активна життєва позиція, небайдужість та копітка повсякденна праця сприяють подальшому розквіту України.

В урочистій події взяли участь судді Конституційного Суду України, працівники структурних підрозділів Секретаріату КСУ та військовослужбовці Управління державної охорони України.

 

 

Інформує відділ комунікацій та правового моніторингу Конституційного Суду України

Сайт розроблено за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні
© 2024 Конституційний Суд України