Вітання Голови Конституційного Суду України Станіслава Шевчука з Днем працівників суду

Версія для друку

 

Шановні колеги!

Вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня працівників суду!

Конституція України є свідченням високого статусу судової влади у суспільстві, адже суди – це єдиний демократичний механізм захисту прав свобод громадян та вирішення спорів, що підвладні закону. Реалізація конституційних засад судочинства, наближення його до європейських стандартів стали пріоритетами нашої держави.

Конституційна модернізація судової системи та Конституційного Суду України дала старт докорінним конституційним змінам. Саме запровадження в Україні інституту конституційної скарги надало українському народу більше можливостей для захисту своїх конституційних прав і свобод. Досягнення цієї стратегічної мети вимагає від працівників Суду професіоналізму та твердої громадянської позиції.

Щиро бажаю усім міцного здоров’я, щастя, життєвої енергії та творчої наснаги, достатку і родинного благополуччя, вагомих професійних здобутків.

Нехай успішна фахова діяльність Секретаріату Конституційного Суду України буде дієвим інструментом для здійснення суддями Конституційного Суду України своєї високої місії – утвердження верховенства права та непорушності закону.

Нехай мир, добро та злагода панують у нашій державі!

 

З повагою

Голова Конституційного Суду України                                                                                                                Станіслав ШЕВЧУК

 

 

 

Сайт розроблено за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні
© 2024 Конституційний Суд України